İZMİR / BUCA - Recep Ersayın İlkokulu

*Okulumuzun Çocukları Geleceğin Yazarları*

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri tarafından kaleme alınan “Hikaye Damlaları” adlı kitabımız, Tarihi Alsancak Tren Garında yapılan fuarda kitapseverlerin beğenisine sunuldu.

Kitabın yazarları öğrencilerimize,desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize, sorumlu müdür yardımcısı Gizem Sarohan 'a ve yayına hazırlayan öğretmenlerimiz Gülseren Usta ile Evin Söylemez 'e teşekkür ederiz.

Fuarda standımızı ziyaret eden Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Mücahit Yentürk’e kitabımız hediye edildi. Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüze ilgisinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Let's Be Friends ve Come Alive Story veli sertifika töreni yapıldı.

Geleceğin Yazarları Projesine, okulumuz öğrencileri tarafından yazılan

" Damla Damla Hikayeler" adlı kitabımızla katılacağız. Katılacağımız kitap fuarının tanıtım videosu yayınlandı.

Tüm velilerimiz davetlidir.

May

Okulumuzun;  2-S, 2-T,  2-M,  2-L, 2-C, 2-G,  4-D, 4-K ve 4-A şubelerinin katılımıyla

“İzmir Turu” gezisi gerçekleştirildi. Geziye katılan öğrencilerimiz İzmir ‘in tarihi ve arkeolojik yerlerini tanıma imkanı buldular.

May

4/K sınıfı basit elektrik devresi yapıyor.Hem eğleniyor,hem öğreniyor.

May

2/L sınıfının yürüttüğü Come Alive Story (Canlanan Hikâyeler) etwinning projesi başarı ile tamamlandı.Proje sertifikaları Mehtap Erol tarafından verildi.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü AMMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

May

4/G SINIF ÖĞRETMENİ SEVAL MANKIR IN YÜRÜTTÜĞÜ 'DEĞERLİYİM'  ETWİNNİNG PROJESİYLE ÖĞRENCİLERİMİZDE AHLAKIN VE DAVRANIŞLARIN DOĞRU GELİŞMESİ ve KÜLTÜREL MİRASIN DOĞRU AKTARILMASI ADINA ETKİNLİKLER YAPILDI ,YAPILAN ÇALIŞMALAR WEB2 ARAÇLARIYLA DESTEKLENDİ.

May

'Life Is A Game ' adlı eTwinning projesini başarıyla tamamlayan 4/G sınıf öğrencileri belgelerini aldılar.

May

2/L sınıfında Let's Be Friend (Arkadaş Olalım) Etwinnig Projesi 'nde görev alan öğrenciler projeyi bitirerek sertifikalarını öğretmenleri Mehtap Erol'dan aldılar. Tebrik ederiz...