İZMİR / BUCA - Recep Ersayın İlkokulu

May

RECEP ERSAYIN İLKOKULU 1.SINIFLAR GELENEKSEL ÇOCUK VE OYUN ŞENLİĞİ ÖĞRENCİLER,VELİLER VE ÖĞRETMENLER İLE BİRLİKTE COŞKU İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR İLE ÖĞRENCİLER EĞLENCEYE DOYARKEN , HAMARAT VELİLERİMİZ İLE MUHTEŞEM BİR PİKNİK ETKİNLİĞİNE İMZA ATILDI. ETKİNLİĞİN DÜZENLENMESİNE KATKILARINDAN DOLAYI BAŞTA RAMAZAN AVCI ÖĞRETMENİZ İLE EMEĞİ GEÇEN 1.SINIF ÖĞRETMENLERİNE VE SORUMLU MÜDÜR YARDIMCISI FUNDA KAPLAN 'A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

Life is a Game / Hayat Bir Oyundur projemizin ETwinning günü ortak ürünümüz

May

23 NİSAN HAFTASINDA, OKULUMUZDAKİ ÇOCUK ŞENLİĞİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN T-SHIRT BOYAMA ETKİNLİĞİMİZ HALK EĞİTİM RESİM SANAT EĞİTİMİ BÜNYESİNDE OKULUMUZDA GÖREV ALAN E.FULYA SHAHBAZZADEH TARAFINDAN BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Nis

Okulumuz bahçesinde İzmir Sivaslılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Vakfı’nın depremzede ve özel eğitim ihtiyacı olan çocuklarımız için düzenlediği 23 Nisan Sokak Şenliği renkli görüntüler ve eğlenceli etkinlikler ile çocuklarımızı mutlu etti.Teşekkür ederiz.

Nis

OKULUMUZDA ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA DEĞERLER KULÜBÜ KURULDU.KULÜP ÜYELERİ; 1 GÖREVLİ MÜDÜR YARDIMCISI GİZEM SAROHAN, 2 L SINIF ÖĞRETMENİ MEHTAP EROL, 1 L SINIF ÖĞRETMENİ GÜNEYDİ AKAD VE HER ŞUBEDEN 1 GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİ OLMAK ÜZERE PROJE KAPSAMINDA 10 HAFTA SÜRECEK OLAN ETKİNLİKLERİMİZ 10 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR.

Nis

MEHTAP EROL ÖNDERLİĞİNDE 2/L SINIFININ YÜRÜTTÜĞÜ COME ALIVE STORY(CANLANAN HİKÂYELER) ETWINNIG PROJESİ ETKİNLİKLERİNDEN BİRKAÇ KARE.

İKİ ETWİNNİG PROJESİ YÜRÜTEN ÖĞRETMENİMİZE EMEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

Let's Be Friend (Arkadaş Olalım) etwinnig projesi etkinlikleri Mehtap Erol yönetiminde, 2/ L sınıfı öğrencileri ile farkındalık oluşturularak büyük bir ilgi ile yapılıyor.

Let's Be Friend (Arkadaş Olalım) Etwinnig Projesi Öğretmen ve Öğrenci Webinarı

MEHTAP EROL ÖNDERLİĞİNDE 2/ L SINIFI İLE YÜRÜTÜLEN;

LET'S BE FRIENDS VE COME ALIVE STORY PROJELERİMİZİN OKUL TANITIM VİDEOSU ÖĞRENCİLER İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE YAPILDI.

Ara

Okulumuzun hayırseveri, İnşaat Yüksek Mühendisi Recep ERSAYIN'ın yeğeni Gülseli GÖKTEPE 19.12.2022 tarihinde vefat etmiştir. Cenazesi bugün Alsancak Hocazade Camii'nden öğle namazına müteakip kaldırılacaktır. Recep Ersayın İlkokulu olarak merhumeye Allah'tan rahmet; tüm sevenlerine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başsağlığı dileriz.